Indijā mirušās Līgas māsa: Ķermeni atrada vietā, kur viņa pati nespētu tikt

Portāls nra.lv 24.aprīlis 2018, 7:05
 
thenewsminute.com
Divas dienas pēc Līgas Skromanes mirstīgo atlieku atrašanas, sievietes māsa Ilze preses konferencē skaidroja, kā notika latvietes meklēšana, norādot uz vietējās policijas bezatbildību, vēsta portāls "The News Minute".

Līgas ķermeni ar vardarbīgām nāves pazīmēm atrada 38 dienas pēc sievietes pazušanas. Ilze Skromane apsūdz vietējo policiju bezdarbībā un bezjūtībā.

Preses konference notika Thiruvananthapuramas pilsētā Indijā.

"Izšķirošais laiks, pirmās 24 stundās, lai atrastu manu māsu, tika izšķiests valdības sistēmas cietsirdīgās attieksmes dēļ," teica Ilze, norādot, ka viņas iesniegumu policija nav uztvērusi nopietni. Policija mierinājusi ģimeni, ka Līga pēc diennakts prombūtnes atradīsies.

Ilze un Līgas vīrs Endrjū noliedz vietējo mediju informāciju, ka bojā gājušās sievietes ķermenī atrastas indes pēdas un viņas nāve saistāma ar pašnāvību.

"Neviens pašu spēkiem nespētu nokļūt vietā, kur atradās viņas ķermenis. Viņai mugurā bija apģērbs, kas nebija viņas un ķermeņa poza neliecināja, ka veikta pašnāvība," presei apgalvoja Ilze, norādot, ka Līga ir nogalināta.

Jau ziņots, ka 33 gadus vecā sieviete Indijā ieradās 2.februārī kopā ar māsu, lai izietu sešu nedēļu ajūrvēdiskās ārstēšanas kursu.

Scanpix

14.martā no rīta pulksten 6:30 Ilze devās uz jogas nodarbību, māsa palika istabā, aizbildinoties ar galvassāpēm. Kad Ilze pēc stundas atgriezās no jogas, Līgas nekur nebija atrodama. Pēdējās ziņas liecina, ka sieviete lūdza garāmbraucēju viņu aizvest līdz Kovalamas pludmali, kur ap pulksten 11:30 viņu redzējuši divi liecinieki, bet vēlāk sievieti neviens nav redzējis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas