Rīgā soda taksistu, kurš veicis virkni pārkāpumu

Portāls nra.lv 12.marts 2018, 16:50
 
Attēlam ilustratīva nozīme / Dmitrijs Suļžics, F64 Photo Agency
11.martā neilgi pirms pusnakts Rīgas pašvaldības policijas Operatīvās vadības un drošības uzraudzības pārvaldes darbinieki, veicot kontrolpirkumu taksometrā, konstatēja, ka pēc pakalpojuma saņemšanas automašīnas vadītājs par darījumu neizsniedza čeku.

Pēc brauciena taksometra vadītājs informēts par notikušo pārbaudi un lūgts uzrādīt personu apliecinošu dokumentu. Datu pārbaudes laikā atklājās, ka šoferis veicis arī citus pārkāpumus, proti, dzīvo bez deklarētās dzīvesvietas, kā arī viņam tiesības ceļu satiksmē ir liegtas, jo spēkā stājies auto vadīšanas tiesību aizliegums nesamaksātu sodu dēļ.

Lietas materiāli saistībā ar čeka neizsniegšanu nosūtīti Valsts ieņēmumu dienestam izvērtēšanai. Savukārt Rīgas pašvaldības policisti pārkāpējam sastādīja administratīvā pārkāpuma protokolu par dzīvesvietas nedeklarēšanu un piemēroja naudas sodu 10 eiro apmērā.

Saistībā ar veikto pārkāpumu ceļu satiksmē izsaukti Valsts policijas darbinieki, kuriem vīrietis nodots turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:25

Jaunākās diskusijas