Jaunumi nežēlīgi noslepkavotās Ievas Strazdauskaites lietā

Portāls nra.lv 7.decembris 2017, 17:15
 
Ekrānšāviņš no "15min.lt
Šī gada martā mediji vēstīja, ka Lietuvā nežēlīgi noslepkavota 25 gadus vecā Ieva Strazdauskaite. Šobrīd parādījušies jaunumi šajā slepkavības lietā.

Kā iepriekš ziņots, 5. martā sieviete bija ceļā Lietuvu, kad viņu nolaupīja un nogalināja, aprokot Ķedaiņu apkārtnes mežos. Pašreizējais nolaupīšanas iemesls ir vērtīgais "Audi A7" ar kuru sieviete pārvietojās. Tā vērtība Lietuvā var sasniegt teju 60 tūkstošus eiro.

Sieviete bija steigā aprakta 30 kilometrus no atstātās automašīnas, pēc kuras noziedznieki vēlējās atgriezties, taču to jau bija atradusi policija. Uz sievietes ķermeņa tika atrastas vairākas sitienu pēdas un pašreizējā informācija liecina, ka sieviete saņēmusi vairākus sitienus ar lāpstu, kas bijis slepkavības ierocis. Liekā daļa sitienu veikti pa sievietes galvu, vēsta delfi.lt.
Šodien portāls "delfi.lt" ziņo, ka par spīti iepriekš izskanējušajām prognozēm, ka par slepkavību aizdomās turēti romu tautības vīrieši tiks sākti tiesāt jau šī gada beigās, šobrīd zināms, ka viņi pirmstiesas apcietinājumā pavadīs vēl vismaz trīs mēnešus.
Tāpat medijs norāda, ka galvenais slepkavības organizētājs varētu būt Karolis Bieļausks. Izrādās, ka šis cilvēks arī izmeklēšanas laikā, iespējams, maldinājis izmeklētājus un nav atklājis patiesību par Ievas slepkavību.
Krimināllietai tiesā jābūt iesniegtai līdz nākamā gada augustam, vēsta medijs.
Avots: "delfi.lt"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:40

Jaunākās diskusijas