Jūrmalā atrasts sašauts gulbis; policija meklē aculieciniekus

Portāls nra.lv 16.oktobris 2017, 15:12
 
VP
13.oktobrī ap pulksten 10.30 Valsts policijas Jūrmalas iecirknī tika saņemta informācija par nepatīkamu atgadījumu Slokā – gulbja sašaušanu.

Likumsargi noskaidroja, ka tās dienas rītā ap pulksten 7.30 kāda fotogrāfe devusies iemūžināt saullēktu. Brīdī, kad tika uzņemtas bildes, viņa izdzirdējusi šāvienu, kas pēc skaņas atgādinājusi šāvienu no medību bises. Pēcāk sieviete virs galvas pamanījusi lidojošu gulbju baru, kur viens no putniem iekritis ūdenī.

Uz notikuma vietu nekavējoties tika izsaukta Valsts policija un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests, kas sašauto gulbi izcēla no ūdens un nogādāja veterinārajā dienestā. Diemžēl par spīti veterinārārstu pūlēm, ievainojums bija pārāk nopietns un sašauto putnu neizdevās glābt.


Saistībā ar notikušo ir uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 20.nodaļas - noziedzīgi nodarījumi pret vispārējo drošību un sabiedrisko kārtību.

Ja kāds ir kļuvis par šī notikuma aculiecinieku, lūgums ar informāciju vērsties Jūrmalas iecirknī Dubultu prospektā 17.

Izsakām pateicību sievietei, kura nepalika vienaldzīga, kā arī aicinām citus iedzīvotājus ziņot par šādiem gadījumiem jebkurā Valsts policijas iecirknī, vai zvanot pa tālruni 110.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:04

Jaunākās diskusijas