Pazudušā sirmgalvja dēls vairs necer tēvu atrast dzīvu

Portāls nra.lv 11.oktobris 2017, 21:42
 
bezvēsts.lv
8.oktobrī no savas dzīvesvietas Liepājā izgāja un neatgriezās 1937.gadā dzimušais Anatolijs Danilovs. Lai gan sirmgalvja meklēšanā iesaistījušies vairāk nekā 100 cilvēki, joprojām nav nekādu panākumu.

Portāls "liepājniekiem.lv" vēsta, ka šodien, 11.oktobrī, parmeklēts rajons no Melnupītes līdz Ziemeļu molam. Jo, pateicoties videoierakstam, precīzi zināms, ka sirmgalvis ar autobusu uz Šķēdes pusi brauca 8.oktobrī no rīta.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Liepājas iecirkņa Kārtības policijas nodaļas priekšnieka vietnieks Andris Ronkausks, 8.oktobra pievakarē ap sešiem sirmgalvi mežā sēņojam sastapis kāds viņa paziņa, kurš arī bijis sēņot.

Šodien sirmgalvja meklēšanā iesaistījās teju 100 cilvēki. Plecu pie pleca dzīvā ķēdē stājās karavīri, zemessargi, policisti un brīvprātīgie meklētāji. Arī pazudušā sirmgalvja radinieki.

Pazudušā Anatolija dēls Aleksejs portālam pastāstīja, ka, neskatoties uz to, ka tēvam ir jau pilni 80 gadi, viņš joprojām ir kaislīgs sēņotājs. Tajā pašā laikā dēls atzina, ka tēvam jau iepriekš bijušas problēmas ar atmiņu.

Aleksejs arī neslēpj, ka tēvu nu jau vairs īsti necer atrast dzīvu: "Nemitīgi līst, laiks kļūst aizvien aukstāks. Taču brīnumi notiek!"

Arī policisti joprojām tic brīnumam. Tas, ka pazudušo sirmgalvi neizdevās atrast, nenozīmē, ka meklēšana neturpināsies, izmantojot citas metodes, norāda likumsargi.

Avots: portāls "liepājniekiem.lv"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:51

Jaunākās diskusijas