Agresīvs vīrietis uzbrūk zēnam invalīdam; bērns esot pārāk lēni šķērsojis pāreju

Portāls nra.lv 6.oktobris 2017, 19:15
 
Kaspars Krafts/F64 Photo Agency
2.oktobrī Liepājas centrā 15 gadus vecam pusaudzim viņa piecus gadus vecā brāļa acu priekšā uzbrucis kāds agresīvs taksometra pasažieris, kurš uzskatījis, ka zēns ar kustību traucējumiem un viņa brālis pārāk lēnu šķērsojuši gājēju pāreju, vēsta portāls "liepājniekiem.lv".

Kā jau ik vakaru, Daniels bija devies uz bērnudārzu pakaļ brālītim. Tā kā puisim ir kustību traucējumi un kājas īsti neklausa, viņam vieglāk pārvietoties ar velosipēdu. Abi iznākuši no bērnudārza un Kungu un Bāriņu ielas krustojumā devušies pāri ielai pa gājēju pāreju. "Vispirms pie pārejas pagaidījām, kā jau paredzēts. Tikai tad, kad mašīnas ir apstājušās, lai dotu ceļu, šķērsojām ielu. Pēkšņi redzu: piebrauc taksometrs, pa mašīnas vaļējo logu kāds vīrietis sāka uz mums kliegt," atceras Daniels. Brāļi neko daudz nav sapratuši, vien to, ka likts viņiem kustēties ātrāk. Diemžēl ātrāk pārvietoties puisis ar kustību traucējumiem vienkārši nespēj.

Kad abi zēni turpinājuši ceļu uz pilsētas centra pusi, viņus panācis jau iepriekš pamanītais taksometrs. Tas pēkšņi aizšķērsojis bērniem ceļu. No tā izlecis dusmīgais kungs, kurš nekautrējās uzbrukt bērniem.

Andrius Ufartus/F64 Photo Agency

"Viņš atkal kliedza, ka esam viņu aizkavējuši, iemeta manu riteni krūmos, man pašam iesita pa seju," stāsta Daniels. Viņu izbrīnījis tas, ka neviens garāmgājējs nav iejaucies un arī taksometra šoferis nav licies ne zinis. Pēc tam agresīvais vīrietis iekāpis atpakaļ taksometrā un aizbraucis."

Danielam pārsista lūpa, viņš aizvests pie mediķiem. Par laimi, smadzeņu satricinājums nav konstatēts. Savu vainu notikušajā puisis nesaskata, vienīgi to, ka esot gājuši pāri ielai pārāk lēni.

Tikmēr zēnu tēvs Vladlens laikrakstam "Kurzemes vārds" atklājis, ka par notikušo uzrakstījis iesniegumu policijā.

Avots: portāls "liepājniekiem.lv"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:35

Jaunākās diskusijas