Ārprāts: Piedzēries vīrietis iekausta grūtnieci un dusmās "met" viņu ārā no mājas

Portāls nra.lv 5.oktobris 2017, 17:56
 
F64 Photo Agency
4.oktobrī neilgi pirms pulksten 22.00 Rīgas pašvaldības policijas Vidzemes pārvaldes darbinieki devās uz izsaukumu Juglā, kur norisinājās ģimenes konflikts.

Ierodoties notikuma vietā, izsaucējs pastāstīja, ka viņa dzīvoklī mitinās dēls ar savu dzīvesbiedri gaidībās. Tāpat sievietei ir divi mazgadīgi bērni no iepriekšējām attiecībām. Notikuma dienā sirmā kunga dēls lietojis grādīgos dzērienus līdz kļuvis agresīvs. Sākotnēji viņš izturējies agresīvi pret abiem mazgadīgajiem bērniem, bet vēlāk arī pacēlis roku pret draudzeni. Vīrietis licis viņai un bērniem pamest tēva dzīvokli. Sirmais kungs, nespēdams nomierināt dēlu, izsaucis policiju.

Likumsargi mājoklī pamanīja divus raudošus bērnus un vienā no istabām arī vecākus. Sieviete paskaidroja, ka viņai bail atrasties vienā dzīvoklī ar agresīvo dzīvesbiedru. No cietušās pieņemts pieteikums, kā arī piedāvāts izsaukt Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu. Grūtniece skaidroja, ka mediķu palīdzība viņai nav nepieciešama.

Rīgas Pašvaldības policija

Agresīvais vīrietis atteicās pamest dzīvokli, līdz ar to pret viņu pielietots fizisks spēks un rokudzelži. Vīrietis nogādāts dežūrdaļā, kur veikta alkohola koncentrācijas pārbaude izelpā. Testa laikā noskaidrots, ka viņš ir 3,09 promiļu reibumā.

Lietas materiāli saistībā ar vardarbīgo izturēšanos pret bērniem nosūtīti RPP Bērnu likumpārkāpumu profilakses nodaļai izvērtēšanai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:42

Jaunākās diskusijas