Meklēšana nonākusi strupceļā; pazudusī Staņislava nav atrasta

Portāls nra.lv 1.septembris 2017, 9:45
 
Ekrānšāviņš no video
Jau vairāk nekā nekā nedēļu tiek meklēta Liepājas pusē pazudusī sirmgalve Staņislava. Diemžēl, jaunākā informācija nav iepriecinošu un kundzi joprojām nav izdevies atrast.

Portāls "liepājniekiem.lv" vēsta, ka ceturtdien sirmgalves meklēšanu sāka VUGD ūdenslīdēji.

Ugunsdzēsēju glābēju nirēji pārmeklēja abus dīķīšus Liepājas Dienvidrietumu rajonā, kā arī nira Pakaviņā. Meklēšana notikusi līdz aptuveni 16:00 līdz visas trīs ūdenskrātuves bija pārmeklētas. Taču nekas atrasts netika.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Liepājas iecirkņa Kārtības policijas nodaļas priekšnieka pienākumu izpildītājs Andris Ronkausks sarunā ar portālu "liepājniekiem.lv" norādījis, ka abi Dienvidrietumu rajonā esošie dīķīši ir tik sekli, ka tur niršana nebija nepieciešama. Tie pārbaudīti, izstaigājot.

Glābēju nirēji, kaut arī redzamība bija ļoti slikta, pārbaudījuši arī Pakaviņu. Arī tur nekas nav atrasts.

Līdz ar to meklēšana atkal nonākusi strupceļā. Taču Andris Ronkausks uzsver, ka izmeklēšana turpināsies.

Jau vēstīts, ka 23.augusta vakarā Valsts policijā saņemts iesniegums par to, ka 22.augustā no savas dzīvesvietas Liepājā, Klaipēdas ielā, izgājusi 1936.gadā dzimusī Staņislava Ivanova. Līdz pat šim brīdim kundzi nav izdevies atrast. Ikviens, kuram ir informācija par sirmgalves atrašanās vietu, lūgts nekavējoties ziņot policijai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:11

Jaunākās diskusijas