FOTO: Par šādu ķēpājumu jaunietim nāksies šķirties no lielas naudas summas

Portāls nra.lv 11.augusts 2017, 14:05
 
Rīgas pašvaldības policija
10.augustā neilgi pēc pulksten 4.00 Rīgas pašvaldības policijas Zemgales pārvaldes darbinieki, patrulējot Āgenskalnā, pamanīja divus jauniešus, kuri stāvēja pie kādas betona sētas. Uz tās pamanīti lieli ķēpājumi. Aizdomās par sētas bojāšanu policisti nolēma apstāties, lai pārliecinātos par abu jauniešu nodomiem.

Sarunas laikā konstatēts, ka no abām personām jūtama spēcīga krāsas smaka. Aptaustot betona sienu, konstatēts, ka uz tās nesen uzlieta melna krāsa.

Rīgas pašvaldības policija

Viens no jauniešiem uzreiz atzinās, ka viņš krāsu uzlējis uz sienas. 18 gadus vecajam pārkāpējam sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par sienas bojāšanu. Likums paredz, ka par šādu pārkāpumu uzliek naudas sodu līdz 142 eiro. Tāpat jaunietim, iespējams, būs jāatlīdzina radītie zaudējumi vai jāatjauno sienas iepriekšējais krāsojums.

Jāpiebilst, ka pateicoties iedzīvotāju atsaucībai ir arī atpazīts jaunietis, kurš 15.jūlijā uz kādas Tērbatas ielas ēkas uzrakstīja "Tīras rokas". Saistībā ar notikušo nama iedzīvotāji bija vērsušies Rīgas pašvaldības policijā ar videoierakstu. Arī šajā gadījumā ir uzsākta administratīvā pārkāpuma lietvedība par ēkas bojāšanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:18

Jaunākās diskusijas