Kam vairs ticēt?! Ivana meklēšanā iesaistītais brīvprātīgais atklāj jaunas detaļas par notikušo

Portāls nra.lv 17.jūlijs 2017, 11:31
 
Alnis Stabule, F64 Photo Agency
Kāds liepājnieks veicis pats savu izmeklēšanu saistībā ar mazā Ivana pazušanu un nāvi, rezultātā atklājot vairākas pārsteidzošas detaļas.

Liepājas iedzīvotāja Mihaila publikācija sociālajā tīklā Facebook guvusi plašu uzmanību, izpelnoties 1,3 tūkstošus Like un 5,2 tūkstošus Share. Vīrietis bijis starp brīvprātīgajiem, kas mazo zēnu meklēja.

Viņš atklāj, ka mazais Ivans bijis komunikabls bērns, tomēr mājās uzmanības trūcis, ko viņš centies kompensēt braucot autobusos: "Viņš sēdās blakus cilvēkiem un vizinājās. Pat ja viņu neievēroja, viņs acīmredzot tā jutās kādam vajadzīgs."

Mihails norāda, ka, pretēji versijām, māte tomēr par dēlēnu rūpējusies un audzinājusi: "To apstiprina tas, ka savā pēdējā naktī viņš novilcis sandeles un kārtīgi tās nolicis sev blakus..." Vīrietis apgalvo, ka sieviete alkoholu lietojot ļoti reti, nemaz nerunājot par citām apreibinošajām vielām. Ģimene tiešām esot trūcīga, tomēr bērni vienmēr bijuši paēduši un kārtīgi saģērbti.

Uzskaitot novērošanas kameras, kas atrodamas meklējumu apkaimē, vīrietis atklāj, ka autobusā tādas ir sešas, kā arī ir viena veikalā "Top!" un pie tā vēl viena - pašvaldībai piederoša. Visus ierakstus esot izņēmusi policija.

Tāpat viņš apgalvo, ka liktenīgā autobusa šoferis, bez nekādas publicitātes par to, jau ticis atlaists. Nav zināms, vai šī informācija atbilst patiesībai.

Mihails uzskata, ka mazais Ivans neticējis mātei, ka reliģiozais bērnu centrs sestdienās ir slēgts, tāpēc devies turp. Bet dodoties atpakaļ mājās, viņš sajaucis autobusus. Kā zināms, Ivans brauca līdz pat galapunktam.

Naktī, kad viņš pazuda, bijusi vētra un negaiss, kas, kā uzskata brīvprātīgais, bērnu nobiedējusi. Protams, lietū viņš arī samircis un nosalis, kas ļoti iespējams kļuva par nāves iemeslu.

Viņš arī velta emocionālu un necenzētu kritiku policijai, tomēr tie ir subjektīvi pieņēmumi par likumsargu bezdarību Ivana meklēšanā, kuriem īsti pamats sniegts netiek.

Visbeidzot, Mihails apgalvo, ka patiesais Ivana nāves datums ir 8.jūlijs. Bērns esot ticis apglabāts aizvērtā zārkā.

Jāatzīmē, ka nav zināms, vai tas viss atbilst patiesībai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:36

Jaunākās diskusijas