Klāvs Kalniņš sarunā ar Roberto atklāj bērnības noslēpumus

Portāls nra.lv 16.novembris 2017, 13:31
 
F64
Par godu valsts svētkiem raidījumā "La Dolce Vita. Ar Roberto" 17. novembrī viesosies Klāvs Kalniņš. Atklātā sarunā ar raidījuma vadītāju Klāvs dalīsies atmiņās par bērnību, kā arī atklās, kādu lomu ēdiens spēlējis viņa attiecībās.
Kalniņš raidījumā gatavos ķirbju sacepumu ar vistas gaļu un sēnēm. Viņš Roberto atklās, ka šo raidījumu uztver kā ģenerālmēģinājumu, jo plāno šo ēdienu gatavot savai ģimenei valsts svētkos. Turklāt šo recepti Klāvam iemācījusi viņa sieva, tāpēc to pagatavot kārtīgi esot īpaši svarīgi.

Publicitātes foto

Uz Roberto jautājumu par to, vai šis ēdiens figurēja Klāva un viņa sievas pirmajās romantiskajās vakariņās, Klāvs ar smiekliem atbild, ka tā nu gan nebija: “Kad sākām draudzēties, tad mums vispār neinteresēja pašiem gatavot. Vairāk staigājām pa visādiem makdonaldiem un kur tik vēl ne”. Viņš atzīst, ka rozā brilles esot darījušas savu un galvenā ir bijusi kompānija.

Publicitātes foto

Ar dažādiem ēdieniem Klāvam saistās arī spilgtas bērnības atmiņas. Gatavojot saldo ēdienu, viņš atklāj, ka nav biezpiena fans un bērnībā viņa mamma izmantojusi interesantu metodi, lai piespiestu ēst veselīgo ēdienu. “Mana mamma vienmēr biezpienam pievienoja putukrējumu. Tas bija tas veids, kā man iebarot biezpienu,” ar smaidu atceras viņš.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:54

Jaunākās diskusijas