Lauris Reiniks atklāj jaunā videoklipa tapšanas aizkulises

Portāls nra.lv 21.maijs 2017, 11:40
 
Ekrānuzņēmums no video
Pirms dažām dienām klajā nāca dziedātāja Laura Reinika jaunais videoklips dziesmai "Es domāšu par tevi". Kā jau visiem videoklipiem, arī šim video netrūkst dažādu interesantu aizkadra stāstu, vēsta raidījums "Bez Tabu".
"Pirmkārt, šoreiz ietekmēja laika apstākļi. Jo Latvijā tajā brīdī, kad mums vajadzēja filmēt vasaras klipu, bija vienkārši, kā mēs visi zinām, ļoti, ļoti auksts. Pat bija sniegs un vasaru gribot nevarēja nofilmēt. tad nu es sāku skatīties citas vietas, kur ir silts. Francijas dienvidi bija tā vieta, kuru es izvēlējos un aizvizināju mūsu grupu un tur mēs arī nofilmējām," stāsta L. Reiniks.

Videoklipa filmēšana notika tikai pirms trīs nedēļām. Lauris atzīst, ka šis ir nozīmīgs klips, jo tajā viņš ir uzdrīkstējies ko darīt pirmo reizi. "Jā es pirmo reizi dejoju kopā ar Līgu, kura ir horeogrāfijas pasniedzēja. Un, jā, visa dziesma un viss videoklips ir kā skrējiens pa dzīvi caur deju. Un tā doma, ka gan dziesmai, gan klipam ir tāda, ka ja tu esi atradis savu dzīves cilvēku, tad novērtē to un esi kopā tajā dzīves karuselī gan priekos, gan bēdās," atzīst mūziķis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:04

Jaunākās diskusijas