Kristietība - cilvēku mānīšana un naudas izspiešana?

Arbuzs

Vai Jūs uzskatāt kristietību par noziedzīgu ideoloģiju? Vai Jūs esat par kristietības aizliegšanu? 

18.janvāris 2018, 18:28 (18.janvāris 2018, 19:33 - labots)
Kaspars Namsons

Esmu par jebkuras religijas sludinashanas aizliegumu... taa ir taa pati kraapnieciiba, tb aicinaajums pieluugt to kas nav pieraadiits un aicinaajumi ziedot shiim kraapnieciskaam organizaacijaam arii ir vnk cilveku kraapshana

19.janvāris 2018, 3:01
Vita Avotiņa

Mums katram ir tiesības ticēt vai arī neticēt, un lai mums katram arī notiek pēc mūsu ticības. Kasparam: Kristīgā baznica naudu neizspiež, kas vēlas, tie ziedo, kas nevēlas, bet grib būt draudzē, - maksā tikai draudzes ziedojumu (vai, lai vieglāk saprastu, biedra naudu) 20 EUR gadā. Protams ir arī dažādas pseidokristīgās sektas, tur gan var būt visādi.

Kas attiecas uz reliģiju aizliegšanu, padomju laikos tieši to arī izdarīja. Rezultātā nolika līķi Maskavas centrā (domāts Ļeņina mauzolejs) un sāka pielūg to. Cilvēks pēc savas dabas ir reliģiska būtne, un ja aizliedz vienu reliģiskās izpausmes veidu, radīsies cits. Ja nepielūgs Dievu, pielūgs pašu radītos elkus, piem., karā kritušos (karā, ko paši savā alkatībā un tumsonībā sarīkojuši) un pielūgs tos, būvējot pieminekļu un rīkojot pie tiem reliģiskās ceremonijas...

21.janvāris 2018, 23:45
Ragnars

Kristietības aizliegšana...hmmm. Un kāda reliģija tad nebūtu noziedzīga? Kaut kam tic visi, nevajag stāstīt, ka esat neticīgie. Kuram dieva vietā nauda, kuram - Ļeņins vai Staļins, kuram - sievasmāte vai "Ferrari"

23.janvāris 2018, 11:23
Jānis Tumovs

Ne jau kristietība māna un izspiež naudu no cilvēkiem, bet gan indivīdi, kas lieliski iemācījušies manipulēt ar kristīgās ticības atribūtiku. 

23.janvāris 2018, 22:46
Arbuzs

Kristietībā pielūdz ēbreja līķi un ēbreja ģimeni. Viņu pasaules koncepcija ir absurda. Ļoti daudzus cilvēkus nogalināja, lai kristietība varētu izplatīties. Kāpēc neviens no tiem ēbrejiem neapstādināja krusta karus?  No maģijas viedokļa tā bija masveida cilvēkupurēšana Žīddieva panteonam.  Mūsdienās tie naivie un tās naivās, kas iet dzīvot klosterī, upurē Žīddievam savu dzīvi un savu dzimtu. Pirmkārt, celibāts neļauj radīt pēcnācējus, tas nozīmēja, ja indivīds dzimtā ir pēdējais, tad dzimta izmirs. Otrkārt, cilvēks atsakās dzīvot pilnvērtīgu dzīvi, tādējādi indivīds upurē savus dzīves gadus, savas dzīves potenciālu - nerealizētos sapņus, ieceres un iespējas. Šāda cena ir n-tās reizes lielāka nekā maģijai. Jo maģijā maksā uzreiz rituāla laikā ar savu enerģiju. Maģija ļauj kļūt pašam par Dievu, bet ne par Žīddievu. Tomēr zinātnei ir jāpierāda vai jānoliedz maģijas pastāvēšanu. Maģijas pastāvēšana ļoti sarežģī cilvēces hiearhijas uzbūvi šajā pasaulē. Pasaulei ir jābūt bez reliģijām. 

24.janvāris 2018, 17:23 (24.janvāris 2018, 17:40 - labots)
Itamārs Toledano

Katram sava reliģija. Pat bezdievjiem sava.Cita lieta ir cilvēces mēģinājumi saprast: kas tā ir, kāpēc  tā virs zemes atrodas, kurp tā dodas, un tur baznīca var būt VIENĪGĀ padomdevēja.
Tam nav nekāda sakara ar peļņu vai krāpšanu, jo Kristus evaņģelijs visiem par velti dots.Ir arī jāsaprot, ka baznīca ir jāuztur, un NEVIENAM nav liegts savu artavu tam ziedot. Tiem, kas to nevēlas, var ziedot ZZS komunistiem, un cerēt uz antireliģijas renesanci.Neviens lai nepieviļas, BEZDIEVĪBA ALLAŽ BEZDIEVĪGA IR, bet, kā teica pravietis,  SĒJIET PATIESĪBĀ, TAD PĻAUSIET MĪLESTĪBU.

28.janvāris 2018, 19:53 (28.janvāris 2018, 19:59 - labots)
Itamārs Toledano

Ak, jā! Es pie draudzes piederu kopš 1975.gada, bet NEKAD neesmu manījis, ka baznīca kādam naudu IZSPIESTU.

28.janvāris 2018, 19:55
Ēvalds Lācis

Skolnieciņ, manuprāt, jūsu priekšstats par kristietību nav atbilstošs realitātei, nu un šajā sakarā gribu aicināt jūs apmeklēt kādu Alfa kursu, kas ir veidots, lai dotu izpratni par kristietību. Kaut vai

http://gertrude.lv/kursi/alfa/

Nu un naudas izspiešana tai kursā nenotiek. Ir labi, ja dalībnieks var piedalīties vakariņu izmaksu segšanā, bet, ja nevar  vai negrib - tas nav šķērslis dalībai kursā.

28.janvāris 2018, 21:08
Ervīns Turla

Skolnieciņš ir sātana upuris un visticamāk, ka no šķirtas ģimenes un nav piedzīvojis tēva mīlestību. Pieļauju, ka skolnieciņam ir homoseksuāla noslieksme. Lūgsim par šo pazudušo dvēseli!

1.februāris 2018, 20:46
Ēvalds Lācis

>Ervīns Turla

Man drīzāk liekas, ka Skolnieciņš ir visai jauns cilvēks, kam patīk izteikties par lietām, par ko viņam patiesībā nav nekādu zināšanu. 

2.februāris 2018, 8:00
Arbuzs

>Ervīns Turla

Ak, kad cilvēkiem nav ko teikt, tad viņi sāk runāt par seksuālo orientāciju.  Ervīn, Skolnieciņš Jūs šoreiz apbēdinās! Esmu heteroseksuāls, man būs bērni. Pat ja es savas dzīves laikā neiznīdēšu baznīcu šeit, tad baznīcu šeit aizklapēs ciet mani bērni. Man nav nekāda sakara ar kristietības panteonu un kristietības egregoru. Man nav sakaru nedz ar dievu, nedz ar sātanu. Esmu Latvju Dievu dēls! Baznīcēni Latvijā uzvedas stipri bezkaunīgi priekš viesiem. Baznīcēni Latvijā ir nelūgti ciemiņi.  Mans pienākums ir tik vaļā no latvju zemes okupācijas. Cieņā, Skolnieciņš  P.S. Par mani nevajag lūgties, mani vajag pielūgt, taču tas nav obligāti. Es esmu Latvju Dievu dēls! Cilvēkiem ir jābūt brīviem, tos nedrīkst ierobežot! Es savās mājās nepacietīšu vergu un kalpu reliģiju, ko šeit ievazāja svešas tautas! Esmu antropocentrists, es uzskatu, ka cilvēks drīkst un var darīt visu. Cilvēkiem nav ne no kā jābīstās! Cilvēki taču nav vergi vai lopi! Pašlaik esmu Pusdievs, melnais burvis. Šajā dzīvē es pilnveidojos, lai būtu spēcīgs Dievs starp citiem Dieviem... 

2.februāris 2018, 18:07 (2.februāris 2018, 18:10 - labots)
Itamārs Toledano

Bērnu tev nebūs, bet gan vanckari, jo no muļķiem un idiotiem nekas cits nerodas, un muļķība un idiotija ir tava ciltsmāte un miesīgā māte, un tavs saturs un būtība. BĒRNI no Dieva dzimst, un tie Dievu teic un slavē, jo BAZNĪCA ir Dieva miesa,un VISA radības telpa, un arī TAS, kas atrodas ārpus telpas un laika.

Muļķība muļķiba vairo, un par to nebūtu gudri lūgt, jo no lūgšanas muļķība gudrāka NETOP.  Tā ka, tava muļķība lai tevi gandarī un baro, jo ellei sava matērija un substance, un tās bērniem ir tiesības no tās piepildītiem tapt, jo viņu gara un dvēseles auglis ir pašiem elles dziļumiem ADEKVĀTS,  un elles dieviem un dievībām ATBILSTOŠS.

3.februāris 2018, 15:12
Itamārs Toledano

Ar Leldi. A tāpat. DESĀS! Lai leldojās un saplūst rezonē!

5.februāris 2018, 5:25
Zirafs3

 to: Vita AvotiņaErvīns TurlaĒvalds LācisItamārs Toledano 

Jūs garīgo aklumu saucat par ticību. Ja tas nav savtīga mērķa vai muļķības pēc, komentējiet jau iesāktajās tēmās:

http://calis.delfi.lv/forums/tema/18356737-sogad-reformacijai-500/

http://calis.delfi.lv/forums/tema/18365929-jezum-kristum-2020-jaunakas-kompilacijas-parsteidz/

 

6.februāris 2018, 14:07
Itamārs Toledano

Nevajag garīgo aklumu, savtīgu mērķu vai  savas muļķības pēc, no citiem portāliem pārņemt, un to tālāk komentējot, kā ekvivalentu kāda ticībai vai neticībai piespēlēt jeb iesmērēt. Daudz ģeldīgāk ir aklam redzīgam tapt, bet bez Dieva ziņas tas nav iespējams.  Arī žirafim vai žirafei, nē.

6.februāris 2018, 18:53 (6.februāris 2018, 18:56 - labots)
Zirafs3

>Itamārs Toledano

Cāļa forumā Dievs Tevi pārbauda. Sadūšojies un izdves kaut vienu pretargumentu! Parādi cāļa foruma auditorijai Tevis slavēto „redzību”! Izvairīšanās Tavā pātaru grāmatā klasificējas kā kalpošana pazemes valdniekam.

6.februāris 2018, 21:53
Itamārs Toledano

Žirafim cāļa formāts kaitēt nevarētu, arī stipri sadūšojoties, nē. Tāpat, kā pazemes auditorijas valdnieka  tik izslavētās ''redzības'' pātaru grāmatas kvalifikācijai, vēl mazāk.Jo pardelis pardelim kaitēt nemaz nevar tā adekvātās substances, programmas un sūtības pēc, par kvalifikāciju NEMAZ nerunājot.

6.februāris 2018, 22:28 (7.februāris 2018, 6:24 - labots)
Jānis Amols

Žēl šī skolnieciņa un žēl viņa apsēstības. Lai Dievs viņam žēlīgs. Un lai Dievs piedod mazticīgajiem un apžēlojas par mazticīgajiem! Mūsu Tēvs debesīs! Svētīts lai top Tavs vārds! Lai nāk Tava valstība! Tavs prāts lai notiek kā debesīs tā arī virs zemes! Mūsu dienišķo maizi dodi mums šodien! Un piedod mums mūsu parādus kā arī mēs piedodam saviem parādniekiem! Un neievedi mūs kārdināšanā, bet atpestī mūs no ļauna! Jo Tev pieder Valstība, spēks un gods mūžīgi mūžos! Āmen!

6.februāris 2018, 23:13
Arbuzs

Ak, man priekšā ir ilga cīņa pret monoteismu - ābramiskajām reliģijām! Monoteisma sistēma ir sevi izsmēlusi, tā bija domāta ēbreju tautai, bet ne mums. Es esmu latvietis, es esmu pašpietiekams. Es aizstāvu Latvju Dievu intereses, kuriem pieder šī zeme! Es esmu burvis, kas darbojas politeismā, šajā sistēmā man ir visērtāk kļūt par vienu no Dieviem. Šāds ir manas garīgās pilnveidošanās mērķis. 

Kristietība veicina garīgo degradāciju. Kristietība kopā ar islāmu (par jūdaismu es nezinu) ražo vergus.  Šajā pasaulē mēs piedzimstam kā cilvēki. Mums ir doda iespēja  kļūt par Dieviem, bet kristietība darbojas kā šķērslis tam. Tie latvieši, kas noticēja ēbreju mācības plaģiātam brīvprātīgi sevi paverdzināja. Latviešiem bija, ir un būs savi Dievi. Mums, mani tautieši, ēbreju mācību un tās atvasinājumus nevajag, jo no 12.gs.-13.gs. šeit bija okupācija un aneksija.  Latviešus - manus senčus - krustneši garīgi kastrēja. 

Esmu antropocentrists, tāpēc vergu mācības manī izraisa iedzimtu riebumu. Kristietība iznīcināja daudzas tautas un kultūras, es nepieļaušu latvju tautas un Latvju Dievu iznīcināšanu. 

Mani nevajag žēlot, es esmu pašpietiekams un garīgi attīstīts. Man ir individuālā apziņa, es lietoju smadzenes. Par nelaimi, ļoti daudzi cilvēki dzīvo kolektīvajā apziņā, tie savas smadzenes atrofē. 

Cieņā, Skolnieciņš Latvju Dievu dēls [Latvju Skaudības Dievs Skolnieciņš] 

7.februāris 2018, 19:27

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas